Magazin on line telefoane, haine etc

Primul pas este sa ai o persoana juridica infiintata, societate comerciala sau persoana fizica autorizata dar care sa aiba un obiect de activitate ce va reflecta toate actiunile intreprinse de dvs. In interiorul magazinului ,comert,import,export etc

Pasul 2-Veti alege un nume se domeniu ex: www.ambiental.ro ce va fi gasit de catre clienti pe internet, aceasta adresa a ta pe internet este bine sa reflecte cat de mult posibil activitatea ta antreprenoriala, sa presupunem ca vindeti flori atunci poate fi www.florariamea.ro . Pe cat posibil trebuie sa ilustreze ce crezi tu ca va aduce clientii acolo pe site,daca vinzi ceasuri ,dar tu oferi in plus o gama ce se duce intr-un segment de nisa atuci numele trebuie ales in zona aceea. Daca doresti sa vinzi ceasuri pentru scubadiving atunci ai asigurat un segment de nisa exclusivist si e clar ca cei care vor nimeri la tine pe site vor fi deranjati de numele general iar cei ce vor dori sa cumpere un ceas de acest gen nu vor gasi site-ul ! Asa ca e bine sa utilizezi scuba sau scufundari in numele de domeniu …..

Pasul 3-Cauti un site ce ofera gazduire site-ului tau, el practic este un program interactiv, obiectual ce trebuie stocat pe un server web destinat vizionarii si accesarii de catre clientii virtuali.

Pasul 4- Creeare site-ului, a magazinului respectiv, platforma software Magneto ! Sunt platforme speciale ce va ofera un control usor si exact al tranzactiilor si o statistica. Firma de webdesign de va construi site-ul ar fi bine sa va ofere si restul :platforma,gazduirea site-ului,conturile de mail, optimizarea SEO si promovarea! Astfel veti avea un pachet complet si redus ca pret!

Pasul 5- Cel mai important aspect optimizarea ,S E O (Search Engine Optimization)! Site-ul trebuie optimizat de catre oamenii care se pricep la asta ,aici este de fapt locul unde daca ai o optimizare buna vei avea si clienti. Aceasta optimizare vizeaza direct indexarea de catre marile motoare de cautare a site-ului tau ! Cat de repede ajungi In prima pagina la cautarea pe Google cat de mult poti sa stai pe o pozitie principala? Alt aspect promovarea ! Tot acesti baieti il si promoveaza este o intreaga inginerie sa faci ca un magazin sa fie vazut ,indexat si promovat in world wide web asa ca nu ezitati sa platiti acest serviciu ce nu puteti sa-l, faceti singur.

Pasul 6 – Modul de plata al clientului ,prin card, la primirea coletului etc.

Pasul 7- Locul fizic ,depozitul-magazin in zona industriala este o alegere inteligenta chiar in vecinatatea firmei de curierat care de regula au sediile si parcul auto in zonele industriale.Dar este bine sa ai si un show room cand te maturizezi ca magazin dar numai devreme de 6 luni .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *