Cum fac un site ieftin de e-comerce

Daca nu ai nume de domeniu cumpararat, puteţi închiria dreptul de a folosi un nume pentru o perioada dar daca nu plătiti taxele de reînnoire în fiecare an sau doi veti pierde numele.Mai util ar fi sa cumparati un nume de domeniu.

Cele mai multe dintre companiile care oferă servicii de înregistrare de nume de domeniu, de asemenea, oferă găzduire si chiar va ofera un site simplu gata facut, iar pentru un incepator, este aproape sigur cel mai bun lucru să rămâneti la folosirea unei singure companii.

Ca în orice serviciu, veţi obţine ceea ce plătiţi ,calitatea vine cu numarul banilor ce reprezinta ore de munca pentru site-ul dvs.Bani putini facilităţi mai puţine. Pentru e-comerce nu exista sintagma pret redus ( pentru ca va va aduce putini bani) carcteristicile lui sunt foarte importante pt dvs. cat si pentru cei care-l administreaza si intretin. Avand un site de e-commerce este un mare pas de la a avea doar un site obisnuit catre un site care va aduce bani.

Se pare că ceea ce o mulţime de oameni fac în aceste zile este să aibă un site de informaţii simplu , dar in timp ei trec catre acele sit-uri mai complexe care implica vanzarea directa!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *